Karasu İlkokulu
Ağrı/Merkez Karasu Köyü

VİZYON

Milli,ahlaki ve insani değerlere bezenmiş,başarıda sınır tanımayan,çizgi üstü model bir okul olmak. Bulunduğumuz çevrede ve Karasu köyünde başarılarımzla adımızdan söz ettrirmek istiyoruz.Bizim için başarılı olduğumuzun göstergesi ,yaptığımız işlerin ses getirmesiyle ,öğrencilerin başarısıyla ve sosyal faaliyetlerimizle ölçüleceğine inanıyoruz.

MİSYON

Biz sürekli değişen ve gelişen dünyada başarının esas olduğuna inanarak kendimizi ve öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla çalışıyoruz.Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri ile evrensel değerler doğrultusunda tüm çalışmalarımızı ,değerlerimizi benimsemiş paydaşlarımızla birlikte yürüyoruz.Çağdaş uygarlık yolunda toplumun ilerlemesi ve hak ettiğimiz aydınlığa ulaşmamız için üzerimize düşen görevi yapıyoruz.

Kalorifer ve soba

TAŞIMALI EĞİTİM YAPILMAKTADIR.

Uydu İnternet (VSAT)

İl merkezine uzaklığı 12 km dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okul merkeze bağlı Karasu Köyünde bulunmaktadır.Köy de yaklaşık 150 hane vardır.Köydeki insanların büyük bölümü çiftçilikle geçimini sağlamaktadır.